Hosszú napokat és kellemes éjszakákat!

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Re: Hosszú napokat és kellemes éjszakákat!

Témanyitás  MCLetEmSee on Pént. Jún. 10, 2011 11:31 pm

Bevallom, rég történt. Smile Pont akkoriban kezdtem érdeklődni a King könyvek iránt, akkor végeztem A menekülő emberrel. Nagyon tetszett a King-féle stílus, úgyhogy kutattam a könyvesboltban SK könyvek után. Aztán ráleltem A harcosra. Nem tudtam mit várhatok tőle, így kíváncsiságból megvettem... majd a következőt... és így tovább Very Happy
Még valami érdekesség: volt egy időszak, a 4. kötetnél, amikor valamiért abbahagytam a könyv olvasását. Kb. 3 év telt el amikor újra a kezembe vettem és folytattam. A végén olvastam hogy King majdnem 30 év után folytatta a történetet. Shocked Furcsa élmény volt számomra Laughing

MCLetEmSee

Hozzászólások száma: 6

Felhasználó profiljának megtekintése http://mcletemsee.blogspot.com

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Susan Delgado on Vas. Jún. 12, 2011 12:41 am

Blaine, MCLetEmSee, orulok hogy idetalaltatok. Ame, helyes helyes csak szorgalmasan

Susan Delgado

Hozzászólások száma: 96

Felhasználó profiljának megtekintése

Témanyitás  Bruzsy on Csüt. Okt. 27, 2011 5:20 pm

Sziasztok!

Igazából már nagyon régen akarok a fórumra írni, kábé az indulása óta (vagy amikor először belinkeltétek a blogra), de csak most tudtam annyira összekapni magam, hogy rászánjam az időt.

Tehát üdv még egyszer mindenkinek, Bruzsy vagyok, én viszem Magyarország egyedüli Setét Toronnyal foglalkozó blogját, immár 2,5 éve. A frissítés egy kicsit hektikus, hiszen nyilván akkorra tartalékolom az erőmet, amikor már lesz is miről írni - nem titok, hogy én már a filmekre várok.

A linket most nem tudom betenni, mert új tagoknak még nem lehet, de guglizzatok rá, megtaláltok az első helyen. Sokatok amúgy szerintem már ismeri, legalábbis láttam pár ismerős nicket itt a fórumon. Smile

A lényeg az, hogy szívesen együttműködök veletek, sőt, ki is tettem a Fórum linkjét a blog fejlécébe. Az a célom, hogy egy gyakran frissülő, pontos híroldal jöjjön létre egy olyan közösségnek, akik itt, a fórumon is ki tudják beszélni az információkat. Szívesen veszek minden segítséget, amennyiben valakinek írni támad kedve (akár rendszeresen is), keressen meg nyugodtan, általában fél éven belül válaszolok. Wink

Igazából hamarosan akarok egy nagyobb ráncfelvarrást csinálni a blogon, új infókat kitenni, foglalkozni más, filmen kívüli témákkal, meg persze nyakunkon a TWTTK megjelenés is, szóval örülnék minden segítségnek.

Akinek bármi ötlete van, szívesen veszem, ha megvalósítható és jó ötlet, el lehet gondolkodni rajta. Smile

Bruzsy

Hozzászólások száma: 1

Témanyitás  Susan Delgado on Csüt. Okt. 27, 2011 9:10 pm

Bruzsy írta:Sziasztok!

Igazából már nagyon régen akarok a fórumra írni, kábé az indulása óta (vagy amikor először belinkeltétek a blogra), de csak most tudtam annyira összekapni magam, hogy rászánjam az időt.

Tehát üdv még egyszer mindenkinek, Bruzsy vagyok, én viszem Magyarország egyedüli Setét Toronnyal foglalkozó blogját, immár 2,5 éve. A frissítés egy kicsit hektikus, hiszen nyilván akkorra tartalékolom az erőmet, amikor már lesz is miről írni - nem titok, hogy én már a filmekre várok.

A linket most nem tudom betenni, mert új tagoknak még nem lehet, de guglizzatok rá, megtaláltok az első helyen. Sokatok amúgy szerintem már ismeri, legalábbis láttam pár ismerős nicket itt a fórumon. Smile

A lényeg az, hogy szívesen együttműködök veletek, sőt, ki is tettem a Fórum linkjét a blog fejlécébe. Az a célom, hogy egy gyakran frissülő, pontos híroldal jöjjön létre egy olyan közösségnek, akik itt, a fórumon is ki tudják beszélni az információkat. Szívesen veszek minden segítséget, amennyiben valakinek írni támad kedve (akár rendszeresen is), keressen meg nyugodtan, általában fél éven belül válaszolok. Wink

Igazából hamarosan akarok egy nagyobb ráncfelvarrást csinálni a blogon, új infókat kitenni, foglalkozni más, filmen kívüli témákkal, meg persze nyakunkon a TWTTK megjelenés is, szóval örülnék minden segítségnek.

Akinek bármi ötlete van, szívesen veszem, ha megvalósítható és jó ötlet, el lehet gondolkodni rajta. Smile

szia Bruzsy, na nagyon örülök hogy idetaláltál illetve hogy rászántad magad hogy írj.
ezek szerint te nagy reményekkel tekintesz a filmek elébe. nem félsz hogy eltolják?
pontosan milyen segitségre gondoltál a bloggal kapcsolatban?

Susan Delgado

Hozzászólások száma: 96

2 / 2 oldal Previous  1, 2

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Vissza az elejére

- Similar topics